Mina ögon tåras - jag gjorde iskaffe med smak av kokos och det var riktigt utsökt!
Passar liksom bra nu i hettan.
Kokosfrappe, 2 glas:
2 dl kaffe, 2 tsk socker, 2 dl kokosmjölk, is, eventuellt grädde och körsbär till dekoration
Koka kaffe och rör ner socker, låt det sedan svalna. När kaffet är kallt vispar du det tillsammans med kokosmjölken. Häll upp i ett vackert glas och fyll på med massor av is, spritsa lite grädde på toppen och sätt ett körsbär överst - njut!
Tips: du kan koka mycket kaffe, röra ner lite socker och sätta i kylen så har du alltid kallt kaffe till en svalkande frappe om du blir sugen.
Passar liksom bra nu i hettan.
Kokosfrappe, 2 glas:
2 dl kaffe, 2 tsk socker, 2 dl kokosmjölk, is, eventuellt grädde och körsbär till dekoration
Koka kaffe och rör ner socker, låt det sedan svalna. När kaffet är kallt vispar du det tillsammans med kokosmjölken. Häll upp i ett vackert glas och fyll på med massor av is, spritsa lite grädde på toppen och sätt ett körsbär överst - njut!
Tips: du kan koka mycket kaffe, röra ner lite socker och sätta i kylen så har du alltid kallt kaffe till en svalkande frappe om du blir sugen.
Inga kommentarer